Foredrag og udstillinger

Det levende ord spiller en stor rolle i Mariehavens kultur. Først med Grethe Engelbrechts spændende fortælleringer sig siden med Rie og Helge Engelbrecht.

Siden 2010 har Rie og Helge Engelbrecht holdt deres fælles foredrag og underholdningsprogram: Fra “Båret på englevinger” til “Så spil da knejt!” Her sætter Rie ord på Grethes historie, mens Helge bidrager med fortællinger fra et liv med musik. Det er på én gang muntert, bevægende, oplivende og tankevækkende. Det hele bliver tilsat Ries kaffe og hjemmebag, mens Helge leder fællessangen og som regel også selv giver et par sange fra sit eget sangskriverværksted.

Ved disse arrangementer, som alle har en varighed af ca. 2 timer, er det muligt at besøge Englehuset, gå på oplevelse i Mariehaven og se Mariehavens egne udstillinger af billedkunst, jydepotter og musik.

Udstillinger af billedkunst
Musik Galleriet danner rammen om permanente udstillinger med værker af Grethe Engelbrecht og Tove Engelbrecht, hvor det fabulerende og det fortællende med inspiration fra livets eget eventyr skinner tydeligt igennem. Motiverne er hentet fra alfernes og feernes verden og forenet med motiver af Vor Herres favnende engle i skyerne foroven.

  • Telefonnummer
    +45 28 34 30 79
  • Email
    mail@musikgalleriet.dk
Google Map
Services

Gift Shop
Special Event Rental
Online Gift Shop
Group Tours

Åbningstider

Tirsdag til søndag
kl. 12.00 – 20.00

Beliggenhed

Søndergade 20, 6823 Ansager

Mariehaven er et oplevelsessted i hjertet af Vestjylland, hvor Rie og Helge Engelbrecht slår dørene op for koncerter, foredrag, fællesskab og folkeliv.