Neighbours i det akustiske hjørne

Sted

Mariehaven

Priser

410 - 410

Genre

Musik

Neighbours i det akustiske hjørne - Koncert i Restaurant Galleriet - det gamle tømrerværksted.

Stemningsfyldt koncert med alle de kendte sange, syng med og kom i godt humør sammen med de 6 "drenge" i Neighboursorkesteret

Mulighed for tilkøb af koncertmenu, tilbuddet kommer, når du går til betaling.

Cosi Fan Tutte

Dato

30. marts 2023

Tid

19.30

Sted

Vejle Musikteater

Priser

280 - 530 kr.

Genre

Opera, TeaterVejle (forening)

Arrangør

Vejle Musikteater og Teater Vejle

Varighed

Ca. 3 timer og 5 minutter inkl. pause

Torsdag den 30. marts 2023 kl. 19.30

Aalborg Symfonirokester og Det Kongelige Teater sætter kærligheden på prøve I Mozarts komiske opera – denne gang med “fuldt udtræk”.

En kynisk filosof har sin egen teori om menneskelig svaghed. I ledtog med en flabet tjenestepige igangsætter han sit eksperiment, der måske forandrer de involverede for altid.

I Mozarts intime opera sættes kærligheden på prøve. COSÌ FAN TUTTE betyder ’sådan gør alle kvinder’, underforstået at alle kvinder er troløse. Det sætter filosoffen Don Alfonso sig for at bevise. Hans to unge venner, Ferrando og Guglielmo, indgår et væddemål med ham, for de er overbeviste om, at deres to kærester aldrig vil være dem utro. En absurd og vanvittig forviklingsfarce udspiller sig, når de unge mænd, manipuleret af Don Alfonso, tester deres kæresters udholdenhed eller måske snarere afholdenhed.

Operaen flyder over af iørefaldende arier og ensembler, og der kræves høj følelsesmæssig indlevelse, vokal virtuositet og musikalsk adræthed af de seks sangere fra Det Kongelige Teaters solistensemble og Operaakademiet. I spidsen for dem står Palle Knudsen som Don Alfonso, der som en dukkefører kører rundt med fornuft og følelser i denne musikalske komedie fuld af Mozarts mesterlige musik, spillet af Aalborg Symfoniorkester.

Tim Albery lader sin iscenesættelse med Tobias Hoheisels dekorative periodekostumer udspille sig i en gigantisk camera obscura-scenografi som rammen om Don Alfonsos eksperiment.

I samarbejde med Opera North.

COSÌ FAN TUTTE synges på italiensk med danske overtekster.

Recent Posts

  Recent Comments

  Der er ingen kommentarer at vise.
  Latest Posts
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Åbningstider

  Tirsdag til søndag
  kl. 12.00 – 20.00

  Beliggenhed

  Søndergade 20, 6823 Ansager

  Mariehaven er et oplevelsessted i hjertet af Vestjylland, hvor Rie og Helge Engelbrecht slår dørene op for koncerter, foredrag, fællesskab og folkeliv.