Handelsbetingelser

Hjem Handelsbetingelser
Betingelser

Søndergade 20 A
6823 Ansager
Tlf. 28343079
mail@mariehaven.dk
CVR: 14815082
BANK: Reg.: 7729 Konto: 4013550

MobilePay: 45561

Nedenstående betingelser gælder for køb via www.mariehaven.dk

Valuta

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK), og er inklusiv moms og afgifter.

Betalingsmuligheder / Betaling Generelt

Vi modtager følgende betalingskort: Visa/Dankort og Mastercard efter gældende regler for betalingskort på internettet, trækker vi først pengene på din konto, når vi sender din ordre. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved bestillingen.

Gebyrer
Selvom vi er pålagt at betale gebyr for betalingskort-transaktioner, opkræves der intet gebyr når du handler hos os.
Persondatapolitik

Alle de oplysninger, som du indtaster, vil ikke blive videregivet eller solgt til trediepart. De vil alene blive brugt i analyse- eller markedsføringsmæssige sammenhænge af Mariehaven.

Bankoplysninger

Andelskassen, Hammershøj

Kontonr.: 7729 4013550

Swiftcode: DANBK22
IBAN nr.: DK28 7729 000 4013550

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl, forkerte fotos, prisændringer, udsolgte varer samt manglende levering.
Levering

Levering sker KUN til Danmark. Levering sker via Post Nord og DAO. 

Bøger, merchandise og cd/dvd vil altid have 10 dages levering.

Den anførte leveringstid er vejledende. Der kan opstå situationer der er uden for vores rækkevidde, f.eks. ved vareknaphed, mangelfuld levering fra tredjemand, udsolgte varer, udgåede varer og udskudt udgivelsesdato. Ved væsentlig forsinkelse, vil vi så vidt muligt underrette køber herom.

Er du i tvivl om din levering, er du altid velkommen til at kontakte os.

Leveringsomkostningerne betales af køber og bliver automatisk pålagt og vist når du går til “kassen” for at afgive din ordre.

Billetter

Din/dine billet/billetter er vedhæftet på den email fremsendte ordrebekræftelse og kan udskrives og medbringes til arrangementet. Det er også muligt at fremvise billetterne på telefonen. Det er derfor vigtigt at du i forbindelse med købet oplyser den korrekte emailadresse. 

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret fra den dato du har modtaget varen. Dette gælder dog ikke ved køb af billetter eller gavekort til arrangementer i Musik Galleriet og Mariehaven. Disse køb kan ikke annulleres/fortrydes og indbetalte beløb kan ikke refunderes. Det er muligt at ændre/flytte de allerede købte billetter til et andet arrangement. Ved øvrige køb gælder følgende:

Fortryder du købet, kan du for egen regning sende varen tilbage til nedenstående adresse senest den 14. dag efter modtagelsen, eller du kan nægte at modtage varen når den leveres. Hvis du sender varen retur, skal den være i væsentlige samme stand og mængde, som da du modtog den. D.v.s. at fortrydelsesretten bortfalder, hvis folien på varen er brudt.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, hurtigst muligt efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten.
Pengene tilbagebetales via bankoverførsel. Derfor skal du oplyse os din banks navn, registreringsnummer, samt kontonummer

Reklamationsbehandling

Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage til os. Det er en forudsætning, at fejlen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført fejlen. Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen.
Du kan klage skriftligt eller mundtligt til: Mariehaven, Søndergade 20 A, 6823 Ansager – TLF.: 28343079/ mail@mariehaven.dk .

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.

Hvis Mariehaven modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt.
Mariehaven vil straks tage stilling til, om varen skal repareres, ombyttes, eller om der skal gives et prisnedslag. Skal varen tilbagesendes til Mariehaven, sker dette uden omkostninger for kunden.

Recent Posts

  Recent Comments

  Der er ingen kommentarer at vise.
  Latest Posts
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Åbningstider

  Tirsdag til søndag
  kl. 12.00 – 20.00

  Beliggenhed

  Søndergade 20, 6823 Ansager

  Mariehaven er et oplevelsessted i hjertet af Vestjylland, hvor Rie og Helge Engelbrecht slår dørene op for koncerter, foredrag, fællesskab og folkeliv.