Spørgsmål og svar

Hjem Spørgsmål og svar
INFORMATION
Spørgsmål og svar
Det er altid en god ide at forberede sig inden dit besøg i Mariehaven. Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål, så du får mest mulig ud af dit besøg og komme videre, hvis du er i tvivl om noget i forhold til bestilling af billetter. Du vil altid opleve, at vi står klar til at hjælpe ved arrangementer og koncerter, så alle får en god oplevelse.

Du kan købe billetter ved enten at kontakte os pr. telefon 28 34 30 79 eller ved at benytte vores webshop. Køber du billetter via webshoppen modtager du med det samme en ordrebekræftelse på din e-mail hvor dine billetter også er vedhæftet. Billetterne skal du printe ud og medbringe til det pågældende arrangement. På vores webshop kan du handle med dankort eller ved bankoverførsel. Ønsker du istedet at bestille billetterne ved at ringe til os, sender vi dem til dig med post sammen med en faktura – dette koster et gebyr på kr. 25,-.

Der er desværre ikke så meget at gøre. Der er ved billetkøb ikke mulighed for at få beløbet refunderet og der er heller ikke mulighed for at få billetter købt til ét arrangement flyttet til et andet.

Hvis du har fået et gavekort bedes du kontakte os pr. telefon og lave en aftale. Har du indløst gavekortet, kan dette ikke fortrydes. Gavekort købt efter 1. oktober 2012 gælder indtil 2 år fra købsdato. Gavekort købt før 1. oktober 2012 har ikke nogen udløbsdato.

Nej, det er ikke nødvendigt. I forbindelse med Sommersang i Mariehaven vil det hele dagen igennem være muligt at købe mad i vores buffet, grill eller i baren. Når det alligevel er muligt at forudbestille mad og drikke via vores webshop, så skyldes det, at mange bruger at give det som gave eller fordi det kan være praktisk for større grupper.

Det er ikke tilladt at medbringe mad og drikke i Mariehaven.

Det er ikke tilladt at medbringe hverken stole, paraplyer eller kæledyr i Mariehaven.

Nej – det foregår efter »først-til-mølle«-princippet. I forbindelse med Sommersang i Mariehaven er det også således, at der på forskellige tidspunkter vil være musik fra tre forskellige scener; Store Scene, Maries Telt og Restaurant Galleriet. Man sidder derfor typisk heller ikke samme sted hele dagen.

I forbindelse med Sommersang i Mariehaven kan der parkeres på en mark ved Grødevej, ca. 500 meter fra Musik Galleriet og Mariehaven. Der vil være opstillet skilte og de lokale spejdere hjælper folk på plads.

Recent Posts

  Recent Comments

  Der er ingen kommentarer at vise.
  Latest Posts
  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Åbningstider

  Tirsdag til søndag
  kl. 12.00 – 20.00

  Beliggenhed

  Søndergade 20, 6823 Ansager

  Mariehaven er et oplevelsessted i hjertet af Vestjylland, hvor Rie og Helge Engelbrecht slår dørene op for koncerter, foredrag, fællesskab og folkeliv.